Thursday, December 10, 2009

Aplicatii neproductive

Initial voiam sa scriu in primul meu post despre jegurile ordinare care populeaza in mare parte institutia atat de draga noua, numita ASE insa drumul pe jos de la Iancului pana acasa, pigmentat cu un vant rece ce-ti ingheata ....vocea, mi-a purificat atat gandurile cat si sufletul.

Asa ca voi incepe o rubrica ce sper sa aiba succes si anume, aplicatii neproductive. Aici vom vorbi despre acele aplicatii facute doar de dragul de a spama internetul. Doar de dragul de a mai prosti pe cineva sa dea banii pe ele. Doar din dorinta unui programator cu prea mult timp liber si care nu stie cum se desface sutienul unei fete (reale, nu din cauciuc).

Vom incepe asadar cu "USB Safely Remove". Poate va pare cunoscut. Chiar e. De obicei, cand conectezi ceva la un port USB, iti apare in dreapta jos langa ceas o sagetica. Apesi pe ea si poti deconecta device-ul.

Ei bine, unul sau mai mult retardati s-au gandit sa faca o aplicatie pt treaba asta. Si lucreaza din greu la ea, din moment ce a ajuns la versiunea 4.2.5.879. O gasiti aici in caz ca aveti sub 1 neuron.

3 comments:

msh said...

Trebuie urgent sa instalez aceasta aplicatie. Viata mea nu are sens fara o aplicatie care sa ma ajute sa scot aparatele din usb!!

sarmalutzah said...

bai tot respectul pentru gif-u ala de sus:D

ihkdot said...

sarma, ăla eşti tu cand erai de douăj' de ori mai mic decat acum ?

Post a Comment