Saturday, September 29, 2012

Update 2 la lista frecvente radio din Bucuresti



Am updatat postul original.

Update 29.09.2012 - Dupa mai bine de un an (de greva?) revenim cu un nou update:  - ce e nou (marcat cu * ):

1. Am stat si m-am gandit ca nu are rost sa fac linkuri catre pagina principala a radiourilor ci ca ar fi mai util catre pagina cu playerul web. Nu am reusit la toate dar toate duc vizitatorul pe directia cea buna :-D. Atentie! In unele cazuri, aceste link-uri duc catre download-ul de fisiere tip .pls sau .m3u. Recomand deschiderea lor cu Winamp sau VLC.

2. La unul din comentarii domnul Sorin Lucian a prezentat o lista mult mai mare decat cea de aici. Multumim pe aceasta cale. Presupun ca ca o parte dintre acele radiouri se pot prinde cu echipamente ceva mai performante decat un radio de casa/masina/etc. Asa ca nu o sa introduc toate radiourile din Bulgaria sau cele care emit din Romania si totusi nu se prind asa de bine/usor in Bucuresti dar o sa preiau unele informatii din lista lui.

- pe 88,5 Deutsche Welle a incetat emisia si locul i-a fost luat de Radio Trinitas;
- pe 94,2 se pare ca emite Radio Vocea Evanghliei si nu Radio Vocea Sperantei - sincer sa fiu, nu stiu daca asa a fost de la inceput sau modificarea a survenit pe parcurs dar acum am corectat;
- pe 99,6 este o frecventa a ProFM. Initial am spus ca pe ea emisese Radio Star. Dupa un pic de research, intr-adevar Radio Star emisese pe 99,3, Multumesc Sorin Lucian pentru corectura.
- pe 103,4 H2.0 FM a luat locul Student FM; acesta din urma a ramas exclusiv on-line si se poate asculta de aici;
- pe 106,2 s-a petrecut intre timp o schimbare nefericita. Click FM a luat locul City FM, care a ramas pe online. Ascultati aici. Din pacate, asa cum se intampla adeseori si in FM, calitatea transmisiei nu este tocmai cea mai buna, se poate remarca un usor fâşâit.

Wednesday, January 18, 2012

STRIKE !


Sunday, January 15, 2012

Women, listen up!

Friday, November 11, 2011

Aplicatii neproductive 7

Daca in postul trecut al rubricii am avut o premiera (prima data cand am vazut o a doua aplicatie care facea acelasi lucru...inutil), in acest post avem o noua premiera: doua aplicatii (pentru chestii diferite, ce-i drept).

Sursa e aceeasi, site-ul meu preferat pentru chestii utile, care totusi se dovedeste a fi plin si de chestii inutile:
1. Prima aplicatie este CapNotifier.
    O sa ziceti "pai frate, unele laptopuri n-au beculet ca sa iti arate cand e apasat Caps Lock" iar eu iti zic "MUIE" daca inca mai folosesti Caps Lock in sec. 21. Este cea mai inutila tasta de pe tastatura si ar trebui interzisa. Iar daca o apesi din greseala, ITI DAI SEAMA in timp ce scrii ca ai apasat-o.

2. Continuam cu Icon Configuration Utility
     Numele pompos ne duce cu gandul la cine stie ce chestie. De fapt, prostia asta de aplicatie nu face decat sa-ti rearanjeze iconitele pe desktop asa cum erau inainte, in caz ca ai schimbat rezolutia / driver / etc. Sigur, asta e valabil daca ai multe iconite pe desktop. Si cine are multe iconite pe desktop? Oamenii dezordonati. Pun pariu ca, daca citesti asta si ai mai mult de un rand de iconite pe desktop (la o rezolutie de...sa zicem, 1280 x 1024), la tine in camera e un dezastru si nu stii unde ti-ai pus majoritatea lucrurilor.

Sunday, November 6, 2011

Ye olde Photoshop job

Friday, October 28, 2011

Fight !

Saturday, October 22, 2011

E-atat de multa muie....

Muie Dan Bittman si toata formatia Holograf.

Cu ce naiba s-au drogat cand au compus versurile acestei piese? Vreau si eu.
In tara in care bashescu e la putere si cocalarii/hotii o conduc, unde mortii ma-sii vede asta atata bucurie?!

Fuck you, Dan Bittman. Atat am avut de spus

Thursday, October 13, 2011

The Internet Is For Porn

Monday, August 8, 2011

Aplicatii neproductive 6

Cand am inceput rubrica asta, nu imi inchipuiam ca voi gasi doua aplicatii la fel de neproductive pentru acelasi deziderat.

Cine nu tine minte, in primul post al acestei rubrici, am introdus o aplicatie care facea o chestie simpla, prezenta si in Windows: scoaterea stick-ului USB.

Azi avem o alta aplicatie: ProEject. Mi-e mult prea scarba sa incep sa descriu inutilitatea acestei aplicatii asa ca voi lasa doar linkul unde am gasit-o si eu.

Thursday, July 14, 2011

For the kids