Saturday, February 27, 2010

Nesimtirea de Audi si Politia Ruteria Bucuresti in actiune pe Calea Victoriei


Deci hai sa va spun pentru ce am pierdut eu 45 de minute intr-o seara (23 Feb 2010) in loc sa ma duc la cursuri.

Avand cursuri in Moxa, am ajuns cu metrou' la Pta. Victoriei si am luat-o pe jos, pe partea stanga in sensul de mers (apropo, daca aveti drum p-acolo, faceti la fel ca mine. Pe partea dreapta o sa dati la un moment dat de o cladire care ocupa tot trotuarul :)) ).

Si merg, trec de sediul Rompetrol (traiasca-ti sclavii nene Patriciule, ca parcheaza ca vitele si ocupa o banda, p-astia nu i-am filmat dar poate alta data, ca se aduna acolo ca mustele) si ajung in dreptul nu-stiu-carei cladiri a Ministerului de Interne si vad un Passat de Politie parcat in fata. Zic, hopa! baietii au iesit la produs. Si intr-adevar, pe partea dreapta in sensul de mers, jumatate urcate pe trotuar, vad un Smart si o masina de corp diplomatic. Trec mai departe.


Asculta mai multe audio Muzica

Tot pe partea mea, ajung in dreptul unei cafenele micute, al carei nume mi se pare ca era frantuzism dar l-am uitat (langa ea e o ciocolaterie) si vad culmea nesimtirii: fix langa stalpul cu indicatorul Oprirea interzisa (plus placuta care arata ca ne aflam in zona de actiune a indicatorului [si daca n-ar fi fost placuta, tot ar fi fost in actiune pana la prima intersectie, sic!]) vad ...AUDI-ul. Frumos, A3, negru si cu numere de leasing B-166915. Nemaipomenit, genial, l-as fi vrut si eu daca Audi n-ar avea reputatia unei masini conduse (in Romania) de tigani, cocalari si manelisti. Aici trebuie sa-i dau dreptate lui MoFo. Zic sa fac si eu o fapta buna (ce? numai mie sa-mi ridice masina din sectorul 1? sa moara si capra vecinului!)....fuga la baieti, ca erau 5 metri mai in spate. Le atrag atentia si ma intorc.

Cum ajung eu, in spatele Audi-ului mai poposeste o Skoda de Brasov. BV-22-DLC. Se da jos baiatul, un hipstaras, curgeau hainele de pe el (cred ca si machiajul). N-a vazut indicatorul (sau l-a vazut si putin i-a pasat), l-a durut in fund si de echipajul de mai sus, s-a dat jos si a intrat in cafenea.

Dau fuga din nou la castraveti. Deja ma simteam ca in clasa I, "doamna invatatoare, Georgel mi-a macat senvisul". Baietii erau ocupati, "retinem un permis si venim imediat". Si-am mai asteptat vreo 10 minute pana intr-un sfarsit vine un castravete...

Eh si acum incepe partea frumoasa. Castravetelui i-au luat vreo 10 minute sa dea prin statie sa vina baietii cu ridicarile si sa noteze pe un carnetel numerele masinilor. Cand sa se indeparteze (sa faca ce?!), apare hispterul din bar. Si incep parlamentarile cu nenea politistul. Ca lasa-ma nene, ridicat din umeri, etc. N-am vazut sa-i fi dat bani si oricum pana la urma s-a ales cu amenda. Ba mai mult, politistul i-a indicat si o strada laturalnica din apropiere unde sa parcheze. A plecat hipsterasul cu Skoda de Brasov.

Din nefericire, aici mi s-au terminat bateriile la camera Panasonic DMC-LS80 din dotare . Ce buna ar fi fost o camera d-asta .

Mai trec 10 minute, timp in care baietii cu platforma nicaieri de gasit si nenea politistul se intoarce la masina lui. Intreb din nou, ca sa faca ce? Sa dirijeze circulatia? Se mergea prost, era aglomeratie. Sa traga pe dreapta? Nici gand.

Si bineinteles, la un moment dat iese pitiponcul proprietar de Audi, se suie in masina si pleaca.
Nenea politistul ramane cu gura cascata, la vreo 10 metri.

Deci retineti:
- i-au luat 10 minute sa scrie 2 numere de inmatriculare;
- nu a fost in stare sa aduca in 30 de minute o platforma sa ridice Audi-ul;
-
nu a ramas langa masina, ca in cazul celui din Brasov, ca sa-i poata da amenda;
- nu a filmat cu vreun aparat radar din dotare faptul ca ala a stationat, ca sa-i poata trimite amenda acasa.

NOTA 10, DGPRMB!!!

Colac peste pupaza, la 2 minute dupa ce a plecat Audi-ul, a mai sosit un Passat de la Rutiera, cu 3 castraveti in el. Sa faca ce au facut si aia doi de mai sus, adica sa caste gura :)).

Gata, v-am plictisit destul. Mai jos video.



Articol inscris in concursul trafictube.ro

Ah si bonus: un dobitoc cu un Megan a reusit sa incalece bordura tramvaiului de pe Bd. Timisoara. Cum frate, cum? Cum sa fii atat de prost? Oricum, castravetii repede la datorie.

Sunday, February 21, 2010

Un nou blog

Papanasi din Romania.

Intrati, viziati, salivati/vomati, comentati si savurati.

Monday, February 8, 2010

I ain't got time to bleed !



Stick around.

( Da am revazut Predator, si da e chiar mai cacator decat imi aduceam aminte )

Tuesday, February 2, 2010

You damn gypsies, get off my country